contact

Reduceri

Toate reducerile

Newsletter

Caută

 

 

Conditii generale

 

 

Continutul paginilor site-ului web preturipentrutoti.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate. Toate materialele (incluzand fara limitari, toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al “Preturi pentru toti”. Nu aveti voie sa modificati continutul acestor pagini. Nu aveti voie sa modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, publicati, reproduceti, creati ceva derivat din orice informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului. 
Totusi, puteti face download sau copia materialele specifice oferite expres  pentru download sau copiere. Nu le puteti folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale.

Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la office@preturipentrutoti.ro.

 

site: www.preturipentrutoti.ro

comenzi: comenzi@preturipentrutoti.ro

 

Tel. 0726 956 494 

 sau 021 255 02 62