contact

Newsletter

Caută

Termeni si conditii de livrare

Termenul de livrare, prin curier, este de 2 zile lucratoare, incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza procesarii comenzii (ziua procesarii comenzii este prima zi lucratoare dupa ziua primirii comenzii- vezi exemplul de mai jos). In anumite cazuri ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare. In aceasta situatie clientul va fi informat.
Termenele, de livrare, se calculeaza doar in zilele lucratoare, incepand cu ziua urmatoare darii/primirii comenzii! (Exemplu: Comanda e data azi, sambata si va fi procesata in prima zi lucratoare, luni dar va fi trimisa catre curier, marti. Curierul va livra coletul in termen de 2 zile lucratoare, miercuri sau joi.)
 
Transportul (Standard Fan Courier) este asigurat in mod gratuit de catre "preturipentrutoti" la o comanda de peste 250 RON (daca produsele sunt pe stoc), daca va aflati in aria de acoperire Fan Curier (consultati aici lista Fan Courier. In cazul in care clientul nu se afla in aria de acoperire Fan Courier, acesta va suporta diferenta de costuri generate, conform conditiilor Fan Courier (consultati aici conditiile Fan Courier).
Transportul aferent comenzilor sub 250 RON va fi suportat de catre client.(consultati aici conditiile Fan Courier).

 

Minimul de comanda este de 50 RON!
Pentru ca sistemul sa va preia comanda asigurati-va ca valoarea comenzii din cos este de 50 RON (exclusiv taxele de transport). 

Se pot face comenzi sub valoarea de 50 lei, telefonic, cu aplicarea unei taxe de coletarie de 10 lei, in plus fata de pretul produselor si a celorlalte taxe.


Livrari
1. Prin Fan Courier


Livrari in Bucuresti
Colete - 9.00 RON, primul kg

 

Livrari in tara
Colete - 15.00 RON, primul kg

 

Pentru fiecare km suplimentar - 0.80 pe km pentru alte localitati, care nu se afla in aria de acoperire Fan Courier.
pentru fiecare kg suplimentar - 0.80 RON
Preturile sunt exprimate in RON, pot fi modificate oricand de Fan Courier, si nu contin TVA.
Termenul de livrare este de 24-48 ore.

 

 

2. Prin  Bookurier
 
Livrari in Bucuresti 

Colete - 10 RON, primul kilogram

 

Livrari in tara:
Colete - 16 RON primul kilogram
 
Pentru fiecare kilogram suplimentar se va percepe 0.80 lei/kg.
 
Se livreaza, la acelasi pret, in orice localitate, indiferent de numarul de kilometrii fata de orasele principale.
Termenul de livrare este de 24-48 ore.
Preturile sunt exprimate in RON, pot fi modificate oricand de Bookurier si nu contin TVA.

 


3. Prin Posta Romana  
Asiguram transportul doar in localitatile rurale in care nu ajunge nici un Curier prin intermediul Postei Romane, conform conditiilor acesteia, la:
 - 15,84 RON pentru colete de maximum 1kg. Pentru fiecare kilogram in plus se adauga o taxa de 1.90 RON. La aceste preturi se pot adauga si alte taxe pe care Posta Romana le considera necesare.
Termenul de livrare prin Posta Romana este de 3-7 zile lucratoare.
Preturile sunt exprimate in RON, pot fi modificate oricand de Posta Romana si nu contin TVA.

 

 

PERSOANELE CARE REFUZA PRIMIREA COMENZII, DIN DIVERSE MOTIVE, DESI AU EFECTUAT O COMANDA PE MAGAZIN SI AU ACCEPTAT CONDITIILE "www.preturipentrutoti.ro", , PLATESC TRANSPORTUL DUS INTORS CAT SI ORICE ALTE TAXE INTERVENITE, LA VALOAREA SERVICIULUI EFECTUAT SI TAXAT DE CATRE CURIER SAU POSTA.

NU SE PLATESTE CONTRAVALOAREA COLETULUI DACA REFUZATI PRIMIREA!

 

 

 

Termeni si Conditii de returnare a marfii


 In anumite cazuri exista posibilitatea returnarii marfii.

Marfa care se returneaza trebuie sa fie in stare perfecta, corespunzatoare pentru revalorificare. 
Daca ambalajul, sau produsul este deteriorat, ne rezervam dreptul de neacceptare a returului de marfa sau de a va retine din valoarea marfii. Cheltuielile de returnare (ambalare, curier taxe etc) sunt in sarcina cumparatorului ce returneaza marfa!

 

Daca produsul este deteriorat  sau nu functioneaza in parametrii  ori nu poate fi folosit conform destinatiei, la momentul la care ajunge in posesia magazinului, se va proceda la refuzul  returnarii sumelor incasate si anuntarea clientului despre acest lucru. Clientul poate sa ridice produsul, pe cheltuiala sa ( prin intermediul curierului, de la sediul magazinului in intervalul orar de functionare ) incepand cu  a doua zi lucratoare ce urmeaza raspunsului. Produsele vor fi depozitate, de catre magazin pentru o perioada de maxim 30 zile, pentru ridicare.

 

In cazul in care produsul este conform si functional, bun pentru valorificare, continand ambalajul si accesoriile intacte sumele platite ( valoarea produsului ) vor fi returnate clientului, in contul indicat de catre acesta, in termen de 30 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre magazin.