contact

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Newsletter

Caută

Masina semi-automata pentru tricotat snururi

Masina semi-automata pentru tricotat snururi

Caracteristici: Masina semi-automata pentru tricotat snururi din fire recomandate pentru andrele de pana la marimea 3-3,5.

 

Pentru cele mai bune rezultate va rugam urmariti modul de functionare din imaginile de mai jos.

 

VIDEO prezentare


Cod:PR624145

Va rugam, deasemena sa cititi "Instructiunile de utilizare", de la butonul DETALII.

Detalii


62,14 lei cu TVA

Disponibilitate: Este in stoc

Adaugă la dorințe

Program de loialitate Daca cumperi acest produs o sa primesti 6 puncte de loialitate. Cosul tau v-a totaliza 6 puncte poate fi schimbat intr-un voucher de 1,20 lei.


Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...

30 alte produse din aceeasi categorie

Masina semi-automata pentru tricotat snururi

Instructiuni de utilizare

A)      Intorduceti manivela ( 5 ) in lacasul ei. Treceti firul ( 7 ) mai intai prin gidajul inferior( 1 ) din afara spre inauntru apoi treceti firul prin ghidajul superior ( 2 ) iar in final coborati-l prin cilindrul central ( 3 ) pana iese afara un capat lungime de aproximativ 10 cm.

B)       Asigurati-va ca toate lamelele mobile ale acelor ( 4 ) sunt lasate in jos si tineti masina cu mana stanga . De asemenea tineti in tensiune usoara firul tot cu mana stanga.

C)       Invartiti manivela ( 5 ) usor in sensul acelor de ciasornic conform sagetii marcate pe masina pana primul ac ( 4 ) agata firul. Invartiti in continuare manivela usor in acelasi sens ( nu invartiti manivela invers niciodata in timpul utilizarii ) si treceti firul ( 7 ) prin spatele celui de-al doilea ac ( 4 ) ; invartiti usor in continuare. Agatati cu acul al treila ( 4 ) firul. Faceti o bucla la capatul firului si agatati greutatea ( 6 ), apoi manevrati din nou manivela pentru a finaliza prima rotire completa  trecand firul prin spatele acului al patrulea .

D)      Cele doua bucle formate pe cele doua ace ( 4 ) care au agatat firul la prima rotire completa trebuie sa stea cat mai jos langa intrarea in cilindrului central ( 3 ) – in cazul in care stau pe ace mai sus impingeti cu degetul buclele. Rotiti incet in contiunare asigurandu-va ca de data asta toate cele patru ace ( 4 )  agata firul. Si aceste patru noi bucle formate trebuie sa stea cat mai jos – impingeti-le cu degetul daca nu sunt pozitionate langa intrarea in cilindrului central ( 3 ). Din acest moment se poate incepe rotirea manivelei mai repede. Dupa alte 3-4 rotiri complete se poate mari ritmul de invartire si mai mult.

E)       Cand trebuie in timpului lucrului prelungit firul ( 7 ) se inoada cele doua fire taind capatele libere urmand ca pana ce zona de imbinare sa fie impletita sa se roteasca mai incet manivela( 5 ). De asemenea trebuie urmarit ca la trecerea prin ghidajele ( 1 si 2 ) nodul sa nu se blocheze.

F)       La terminare taiati firul ( 7 ) si rotiti de manivela pana cand snurul impletit se elibereaza de pe ace ( 4 ). Trageti de capatul firului ( 7 ) si desfaceti cateva ochiuri pana aveti un capat liber de aproximativ 10 cm. Infialti capatul liber intr-un ac de lana si treceti acul prin ultime patru ochiuri de la capatul snurului impletit. Inodati si taitati capatul liber.

Pentru cele mai bune rezultate se recomanda fire care se lucreaza cu crosete masura 3-3.5 mm.

In cazul in care firul nu este de foarte buna calitate ( de exemplu, sa fie aspru ) s-ar putea sa nu alunce foarte bine pe ace ( 4 ) si sa apara defecte. Si in cazul firelor foarte fibroase sau pufoase ( de ex. mohair ) exista riscul aparitiei unor defecte din cauza texturii firului. In aceste cazuri trebuie lucrat mai incet si trebuie urmarit ca lamelele mobile ale acelor ( 4 ) sa se deschida si inchida corect iar ochiurile formate ies complet de pe ace in timpul rotirii.

Pentru un rezultat bun firul nu trebuie tensionat foarte tare in timpul lucrului.

La inceputul lucrului nu atarnati greutatea inainte ca firul sa treaca de al treilea ac.

Legenda :

1-ghidaj inferior

2-ghidaj superior

3-cilindrul central

4-ace de tricotat cu lamelele mobile

5-manivela

6-greutate

7-fir